Teller voor Hamburg op 469

Na een weekje, en met nog een kleine week te gaan (t/m donderdag) heeft inmiddels ruim 60% van de supporters die al eerder Europa introkken een kaart gereserveerd voor de wedstrijd in Hamburg. Om precies te zijn: op dit moment hebben 469 van de 763 supporters die deze mogelijkheid hebben hiervan gebruik gemaakt.

NEC heeft in totaal de beschikking over 2500 kaarten, eenzelfde aantal als Ajax in een eerder stadium van de Uefa Cup vanuit Hamburg kreeg. Een aanzienlijk deel van deze kaarten is gereserveerd voor de beide supportersverenigingen, SV (1200 kaarten) en HKN (300 kaarten). Het relatief hoge aantal kaarten voor HKN (gezien het ledenaantal) komt voort uit afspraken die in het verleden zijn gemaakt met de beide verenigingen. Omdat NEC een klein deel achter houdt voor vrijwilligers en personeel, blijven er dan nog zo’n 950 kaarten over voor verkoop aan niet-leden.

De kaarten die via de voorinschrijving worden afgenomen worden afgetrokken van bovengenoemde allocaties. Van de 469 voorinschrijvingen zijn 239 lid van de SV en 80 van HKN, waardoor er op dit moment dus nog een kleine 1000 kaarten voor de SV en ruim 200 voor HKN over zijn. Overigens hebben slechts 17 mensen interesse getoond in een busreis.

NEC zal eind volgende week de voorinschrijvingen toetsen waarna de reguliere verkoop vanaf 19 januari kan beginnen. Mocht eind januari blijken dat het storm loopt dan zal de club contact opnemen met HSV om te zien of er mogelijkheden zijn meer kaarten af te nemen. Eén en ander hangt uiteraard ook af van de voorverkoop in Hamburg zelf.

Voor de mensen die niet kunnen wachten om hun kaartje aan te schaffen….je kunt via de Online Ticketshop oefenen door een kaart voor de bekerwedstrijd tegen Sparta aan te schaffen zodat straks een volle Goffert onze jongens naar de kwartfinale kan schreeuwen!!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan