Slecht NEC mag blij zijn met punt

Een onthutsend slecht NEC mag de handen dicht knijpen dat de tegenstander in de derby vandaag ook bijzonder weinig kwaliteit tentoon spreidde. Met een tikkie geluk en een uitstekende Babos bleven we in arnhem overeind, 0-0.

Al na drie minuten hadden we achter kunnen staan, Sibum kopte een bal van de lijn. NEC leek in de eerste helft, waarin verder weinig gebeurde, op voorsprong te komen, maar de goal van Pothuizen werd afgekeurd omdat de corner al achter zou zijn geweest. In de tweede helft kwam Vitesse er keer op keer gevaarlijk uit, maar kropen we, zoals gezegd, telkenmale door het oog van de naald. Enige positieve puntje was het uitstekende debuut van Burgzorg, die de geblesseerde Sibum kwam vervangen.