Robbie zondag in De Goffert! Peter ook?

Robbie Wielaert komt zondag weer naar De Goffert toe. Deze keer niet als supporter van z’n oude club of als speler van Twente maar als nieuwe centrale verdediger van Ajax. We meldden het al eerder dat oud NEC’er Rob Wielaert al enige tijd in de belangstelling stond van Ajax. Wielaert, die in eerste instantie op huurbasis naar NEC kwam, speelde uiteindelijk bijna vijf seizoenen in De Goffert.

Vandaag heeft Wielaert toch zijn transfer naar Ajax gekregen. Wanneer de verdediger door de medische keuring komt zal hij een contract voor 2,5 seizoenen in Amsterdam tekenen. Volgens Voetbal International ontvangt FC Twente 3 miljoen euro voor de oud NEC’er.

De Tukkers moeten nu op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Waar veel NEC supporters al bang voor waren wordt nu ook door diverse websites bevestigd: "Wisgerhof in beeld bij FC Twente." En in het Algemeen Dagblad heeft de verdediger, die een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft laten staan al aangegeven "er zeker over na te denken als Twente nu weer zou komen". Dat klinkt dus niet best.

NEC – Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. De arbiter wordt zondag bijgestaan door assistenten Wilco Lobbert en Rob van de Ven. Jeroen Sanders is vierde official.

Laten we hopen dat Wielaert zijn transfer naar Ajax aanstaande zondag kan vieren (sorry Robbie!) met een nipte nederlaag na een mooi doelpunt van onze aanvoerder!

Robbie Wielaert bij NEC
  Wedstrijden Gewisseld Ingevallen Gele krt. Rode krt. Doelp.
Eredivisie 144 8 1 23 1 11
Beker 11 3 0 1 0 1
Vriendschappelijk 46 15 3 0 0 8
Europees voetbal 4 0 0 0 0 1
Play-offs 4 0 0 1 0 0

 


Zondag hopelijk geen feestje voor Wielaert!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan