Reacties: Vitesse-NEC

Debutant Burgzorg: ik was nerveus

Mitchell Burgzorg debuteerde voor NEC op het hoogste niveau. "Ik was in het begin nerveus", gaf de 21-jarige middenvelder toe.

"Ik had de opdracht meegekregen om in ieder geval verdedigend mijn taken goed te doen. Mee opkomen was nu even niet belangrijk", weet Burgzorg, die de geblesseerde Bas Sibum verving.

"Het is natuurlijk een hele aanpassing om op eredivisieniveau een wedstrijd te spelen en dan ook nog tegen Vitesse, zo’n beladen wedstrijd. Je wilt altijd graag wat extra’s doen. Dat is ook wel gelukt, maar dan verdedigend", legt Burgzorg uit.

Schöne: het had rood moeten zijn

Frank van der Struijk kreeg geel na een tackle op Lasse Schöne. "Dat was duidelijk rood", vond de NEC’er. "Als mijn voet op de grond had gestaan, had ik minimaal de rest van het seizoen niet meer kunnen spelen."

"De wedstrijd was van onze kant slecht. Dan is het prettig dat je toch nog een punt overhoudt", zei de Deen.

"Kivuvu speelde voor het eerst sinds lange tijd 90 minuten en dat deed hij goed. Burgzorg viel goed in, maar dat is niet genoeg voor ons om te winnen. Daarvoor moeten we aan voetballen toe komen. Dat was vandaag niet het geval", analyseerde Schöne.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan