Protestactie op het voorplein van De Goffert

Na de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen RKC heeft zich een grote groep supporters op het voorplein van De Goffert verzameld. Men was echter redelijk voorbereid op calamiteiten en had het stadion hermetisch afgesloten. Daarnaast was er aardig wat politie op de been om de hoofdingang te beveiligen.

Uiteindelijk zijn o.a. Aalbers, Bluijssen, Swart, Babos, Vleminckx, Sibum en Pothuizen naar buiten gekomen om het gesprek aan te gaan met de supporters. Swart heeft aangegeven dat er binnenkort een ingelaste supportersavond zal komen en Babos liet weten dat de spelers de supporters hard nodig hebben, als 12e man.

Momenteel is de rust weder gekeerd en zijn spelers en bestuur weer naar binnen gegaan. De meeste supporters zijn inmiddels ook vertrokken.

De gehele speech van Swart en Babos zal later op de avond nog geplaatst worden op De Trouwe Honden.

Ow ja, spuw gerust je gal in de reactie’s, want wij begrijpen als geen ander de frustratie, maar denk er aan dat wij geen dom inhoudloos gescheld of nutteloze beledigingen kunnen accepteren.

Babos in gesprek met supporters                                                                En ook Swart gaat de dialoog aan

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.