NEC bevestigt: Been rond met Feyenoord

NEC heeft vandaag via de officiële site bevestigt dat Mario Been ons na dit seizoen gaat verlaten. De trainer tekent binnenkort een contract dat hem voor de komende drie seizoenen aan Feyenoord zal binden. Al heeft het woord ‘binden’ voor NEC supporters de laatste weken een wat lossere betekenis gekregen.

Mario Been belooft de supporters dat hij zich voor de rest van dit seizoen volledig op NEC zal richten en haalt daarbij zijn tijd bij Excelsior aan, toen hij al bij NEC had getekend:
Terwijl ik trainer was bij Excelsior tekende ik voor N.E.C. en tijdens dat jaar ben ik kampioen geworden met Excelsior. Dat ik me nu weldegelijk kan concentreren op N.E.C. en dat niemand bang hoeft te zijn dat mijn aandacht in Nijmegen zou verslappen, heb ik daarmee hopelijk wel bewezen. De huidige situatie krijgt in de media meer aandacht, maar ik hoop dat iedereen wil respecteren dat ik in Nijmegen nog veel mooie dingen wil laten zien en zeker niet van plan ben om nu al vooruit te lopen op de volgende seizoenen.

Tevens gaat de trainer in op de geruchten dat de halve selectie van NEC mee naar Rotterdam gaat. Om eerlijk te zijn stelt Mario ons niet echt gerust:
Ik realiseer me ook dat de angst leeft onder supporters dat ik nu de halve selectie van N.E.C. mee zou gaan nemen. Laat ik voorop stellen dat ik vind dat er bij N.E.C. kwalitatief hele goede spelers lopen. Er zal dus altijd een kans zijn dat spelers de overstap maken naar een andere club, maar dan dient er gewoon een afkoopsom te worden betaald.
Exit El Akchaoui dus. Heeft die eigenlijk een afkoopsom?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan