Koenders en Been kijken vooruit naar zondag

Vandaag (vrijdagochtend) waren er nog veel twijfelgevallen de selectie voor zondag. Zomer traint morgen mee en als hij mee kan trainen speelt hij zaterdag, zo niet dan zal in alle waarschijnlijkheid Milano Koenders zijn debuut maken voor de Nijmeegse club. Ook Jhonny van Beukering is niet 100% fit, de spits kampt met wat rugklachten maar lijkt het duel van zondag wel te gaan halen. Bas Sibum die vanochtend apart van de groep trainde lijkt het duel tegen Feyenoord ook te halen, mits een reactie op zijn hamstringproblemen uitblijft.

Dat Mario Been volgend seizoen naar Feyenoord vertrek weet inmiddels iedereen, ook Been is blij dat hij na alle commotie zich weer volledig kan richten op NEC want zondag staat Feyenoord alweer op de stoep.

”Alleen NEC houd mij op dit moment bezig”, zegt Been tegenover Omroep Gelderland. ”Ik wil zondag winnen en ik hoop dat de fans er zondag als een gek achter gaan staan. Dat hebben we nodig, we krijgen het ongeloofelijk zwaar de komende weken” Hier en daar zijn en nog wat kleine klachten bij NEC. "Klopt, maar op de training zie ik een strijdbaar elftal, dat is precies wat ik wil zien op dit moment."

Milano Koenders die zondag zijn debuut kan gaan maken vind zijn samenwerking met Pothuizen tot nu toe prima verlopen. ”Meneer Pothuizen vult mij prima aan en ik kan veel van hem leren" Waar hij verder aan toevoegd: "Ik wil mijn stinkende best doen dit half jaar bij NEC. Als dat zondag al kan tegen Feyenoord zou dat heel mooi zijn. Over mijn laatste periode bij AZ wil ik op dit moment niets kwijt."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan