Collins John op stage bij Charlton Athletic

Buiten het feit dat er een "conditionele achterstand" werd gemeld en dat Been eerder had aangegeven dat hij John niet meer wilde inzetten, was het was de laatste tijd toch wat stil rondom Collins John. NEC deed zelfs alsof er niets aan de hand was maar vragen over Collins John werden ontwijkend beantwoord.

Tegenover Elfvoetbal.nl sprak Carlos Aalbers eregisteren het nieuws nog tegen dat  Charlton Athletic Collins John voor de rest van het seizoen zou huren. Enkele fansites van Charlton Athletic maakten namelijk melding van het feit dat Collins John de club zou komen versterken op huurbasis. "Daar is mij niets van bekend", zei Aalbers desgevraagd.

Naar nu blijkt loopt Collins al een weekje stage bij Charlton Athletic, zo bevestigde Been vandaag tegenover Omroep Gelderland. John, nog steeds huurling van Fulham, probeert daar namelijk een plek te verdienen in de selectie.

Charlton Athletic speelt in The Championship, het tweede niveau in Engeland, en staat daar onderaan. Men kan daar dus nog wel wat versterking gebruiken.

Of wij John nog terug zullen zien in Nijmegen is dus maar de vraag.


John: een retourtje of een enkeltje Engeland?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan