Jack de Gier moet reünie even uitstellen

Jack de Gier zal met zijn jonge talenten vanavond niet aantreden in het Koning Willem II stadion. Het duel tegen Jong Willem II dat om 18:30 vanavond op het programma stond gaat niet door in verband met de slechte weersomstandigheden.

Zowel onze Jack de Gier als de coach van de gastheren, Edwin Hermans, zullen teleurgesteld zijn dat het duel is afgelast. Beide oefenmeesters hadden hun goede vorm van afgelopen week vanavond graag voort willen zetten: wij wonnen vorige week in de beker tegen onze rivalen van Vitesse en Willem II wist knap een punt te pakken tegen de mannen van Jong Az.

Onze trainer van Jong NEC, ‘Jackie Goal’ ,zal dus nog even moeten wachten met een bezoekje aan zijn oude club uit Tilburg. Hij kwam in zijn carrière in totaal drie seizoenen uit in de drie kleuren van de Tilburgse club. In 63 wedstrijden kwam de spits 17 keer tot scoren. Na een seizoen bij het Belgische Lierse SK kwam hij hierna terecht in Nijmegen, waar hij net als in Tilburg een succesvolle periode doorbracht.

Update: De wedstrijd staat nu gepland voor a.s. donderdag 26 november aanvang 18:30 uur.

                                                      

                                        Jack de Gier vanavond dus niet in actie tegen zijn oude club

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.