Help NEC de winter door

De warme truien zijn de kast weer uit, de NEC shawls vinden gretig aftrek en de oerhollandse snert vloeit rijkelijk. De winter heeft dan toch eindelijk in volle omvang toegeslagen. Helaas betekent dit ook dat het hemelse wit onze schone groene Goffertmat dreigt te verstikken. Je zou bijna gaan denken dat de Arneppers een aantal shamaanse regendansers in de arm hebben genomen om te voorkomen dat hun Kerstmis verpest gaat worden door de onontkoombare nederlaag dit weekend. Ze lijken inmiddels uit pure wanhoop de meest kansloze acties uit te halen, dus dit kan er dan ook nog wel bij.

Uiteraard gunnen wij de geelzwarte heertjes uit het noorden zulke vluchtwegen niet, en dus heeft stadionmanager Theo van Benthum dit jaar wederom een oproep uitgezonden aan alle goedwillende supporters om het (roodzwart)groene gras de helpende hand toe te steken. De slordige zesduizend vierkante meter aan grasmat moet tot elke prijs bespeelbaar blijven, in ieder geval tot na dit weekend, en dus zullen we liefst in groten getale de sneeuwschuiver ter hande moeten nemen.

Wil jij ook Björn de Vitesse-verdediging zoek zien spelen, de Arneppers zien kreunen en bibberen op hun stoeltjes, en toevallig nog wat tijd over hebben voor dit goede doel, stuur dan even een mailtje naar info@nec-nijmegen.nl (onderwerp: sneeuw) of bel: 024-3590360. En ach, bestempeld worden als een ‘lid van het Official N.E.C. Snowteam’ moet je dan maar even op de koop toe nemen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.