Gaan Dennis & Robbie verhuizen?

Enkele jaren geleden kon je met enige zekerheid zeggen dat er tijdens de transferperiode waarschijnlijk niks bijzonders zou gebeuren met NEC spelers of spelers die een verleden bij onze club hebben gehad. Onze Nijmeegse held, Dennis Gentenaar, leeft al een tijdje in  onmin met Marco van Basten en is zelfs gedregradeerd tot derde keeper. Volgens de website van Voetbal International zijn er twee clubs die interesse in Dennis hebben getoond waaronder Sparta dat met een keepersprobleem zit aangezien Wapenaar nog enkele maanden moet revalideren. Tot op heden mag Gentenaar nog niet weg bij Ajax. Wanneer Ajax Sergio Padt goed genoeg vindt als derde keeper mag Gentenaar alsnog vertrekken. Laten we hopen dat Dennis snel uit zijn lijden wordt verlost en weer bij een échte club onder de lat mag staan!

Ook Robbie Wielaert gaat de komende maand misschien nog verhuizen. Wielaert schijnt namelijk persoonlijk rond te zijn met Ajax, alleen wil FC Twente nog niet meewerken aan een transfer. De Tukkers willen maarliefs 5 miljoen euro´s voor de oud NEC´er ontvangen terwijl Ajax maar drie en een half miljoen willen betalen.

Ook onze Carlos schijnt nog op zoek te zijn naar een versterking op de vleugels. Mocht er de komende weken nog verhuisnieuws zijn, dan houden wij jullie op de hoogte!


Robbie verhuist naar Amsterdam?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan