De Trouwe Honden wensen iedereen opnieuw 2008!

Zo, de vuurpijlen uit het NEC vuurwerkpakketje zijn de lucht ingegaan, dus het is weer tijd om onze lezers het allerbeste toe te wensen voor 2009. En wat kun je na afgelopen jaar meer wensen voor NEC supporters? Een herhaling van 2008, dat zou fantastisch zijn en met zo’n wens zal waarschijnlijk niemand moeite hebben. Vandaar dat wij, alle medewerkers van DTH, jullie opnieuw zo’n mooi jaar toewensen!

Aan voorspellingen zullen we ons maar niet meer wagen. Dit schreven wij op 1 januari van vorig jaar: Met enig gevoel voor understatement kunnen we zeggen dat 2007 voor onze club geen topjaar was. De eerste helft van het jaar (de tweede helft van het vorige seizoen dus) was nog wel aardig, al moesten we weer die vemaledijde Intertoto play offs spelen. Dat kon beter, dacht iedereen in de zomerbreak. De tweede helft van het jaar verliep echter zo desastreus dat spelen om Intertoto in 2008 een absolute hoofdpijs zou zijn. Elk ander resultaat dan een enkeltje eerste divisie lijkt op dit moment een succes.

Tja, het liep even wat anders, want alles kwam goed. Helemaal goed. Beter dan ooit tevoren. Vandaar dat we het deze keer maar bij goede voornemens houden. En die zijn dat we jullie weer met evenveel energie als afgelopen jaar willen voorzien van nieuws, verhalen, columns, foto’s en andere rubrieken over onze mooie club. Waarschijnlijk gaan we dat in de loop van het jaar ook in een iets ander jasje gaan doen, maar verwacht geen schokkende Goffert grasheuvel achtige verbouwingen aan onze website.

We sluiten deze DTH nieuwjaarswens af met twee mooie fimpjes. Een schitterende terugblik op het afgelopen, nu al legendarische, seizoen. Geniet er nog maar eens van! Proost!

NEC4EVER, Maurice, Ron Delgado, Roy, Sjef, Pol, Thomas, Daan, Jeffrey, William, Oe-a gentenaar, Hans 112, Sjaak, Joris, Patrick en Bleum

Waren deze 10 minuten nog niet lang genoeg voor je? Klik dan hier om een half uur te genieten

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan