BMG aast op Niedzielan

Van de site vam Goal.com

Andrzej Niedzielan staat in de belangstelling van het Duitse Borussia Mönchengladbach. De oud-aanvaller van NEC speelt op dit moment zijn wedstrijden voor het Wisla Krakow, maar heeft daar sinds zijn komst niet weten te overtuigen. 
Volgens verschillende Poolse media heeft Borussia Mönchengladbach 400.000 euro over voor de Pool. Of de Duitse club dat bod daadwerkelijk heeft uitgebracht op de speler is vooralsnog niet bekend.

Niedzielan begon zijn voetballoopbaan bij Zaglebie Lubin, waarna hij één seizoen later de overstap naar Odra Odpole maakte. Na dat seizoen keerde hij weer terug bij Lubin, om twee voetbaljaargangen later de overstap naar Górnik Zabrze te maken.

In 2002 haalde Dyskobolia Grodzisk Niedzielan weg bij Zabrze. Bij die club maakte hij indruk op de scouts van NEC, waarna hij in het seizoen 2003/04 de overstap maakte naar de Nijmegenaren.

Na vier voetbaljaargangen vertrok Niedzielan met veel tumult (hij zou nog in de belangstelling hebben gestaan van aartsrivaal Vitesse) terug naar Polen keren, om in het wedstrijdshirt van Wisla uit te komen. Bij NEC kwam Niedzielan 98 duels in actie. Scoren deed hij twintig keer.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.