Belgische droeftoeter fluit wedstrijd tegen de keukenboeren

De KNVB had het bijna failliete RKC blijkbaar al uit het competitieprogramma geschrapt en moest node op zoek naar een arbiter toen bleek dat keukenboer Mandemakers alsnog met wat extra centen over de brug kwam. Anders valt niet te verklaren waarom de Belgische prutser Cristof Virant weer eens naar de Goffert wordt gestuurd om het toch vrij cruciale duel tussen de volksclub en de katholieken te leiden.

De man floot één keer een duel in de Goffert en eigenlijk ging iedereen ervan uit dat het daarbij zou blijven. In september vorig jaar werd de wedstrijd tegen Heracles immers volledig kapot gefloten door deze exponent van het hopeloos mislukte ruilproject van de KNVB en KBVB. Overigens zal eenieder zich die wedstrijd herinneren als de match waarin voor de tweede keer een NEC’er na het uittrekken van zijn shirt mocht vertrekken. Het rood voor Tshibamba was één van de weinige beslissingen waar toen niets op af te dingen viel.

’t Is effe afwachten hoe het loopt zaterdag, we kennen eventueel oud zeer of oude liefde uit de Belgische competitie niet, maar gaan ervan uit dat Bjorn zaterdag óf twee penalties mee krijgt óf eraf wordt gestuurd. Hoe dan ook, gewonnen dient er natuurlijk wel te worden. Met of zonder Virant!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.