Been maakt het seizoen af bij NEC

Het verlossende woord is er uit: Mario Been maakt het seizoen af bij NEC!

Zojuist heeft Mario Been het bestuur en de directie van NEC laten weten dat hij niet zal overstappen naar Feyenoord als hij deze week officieel mocht worden benaderd door de Rotterdamse club. 

Op de officiële website zegt Been: "Ik werd doodmoe van alle speculaties en alle geruchten. Ik ben deze club zoveel dank verschuldigd en heb mijn hart gevolgd. Voor mij is NEC en rust rondom de ploeg op dit moment het belangrijkste, zeker met de belangrijke wedstrijden die eraan komen."
 
”Ik blijf bij NEC, minimaal tot aan de zomer,” zegt Been tegenover het AD. ”Als Feyenoord me daarna nog zou willen hebben, bezien we de situatie tegen die tijd opnieuw.”

Been weet dat hij vanaf het moment dat bij Feyenoord Gert-Jan Verbeek werd ontslagen bovenaan de lijst stond om Verbeek op te volgen als hoofdtrainer in de Kuip. De roep vanuit Rotterdam, waar de achterban om hem staat te springen, was de afgelopen dagen groot.

”Maar ik kan het niet maken om NEC op dit moment te verlaten. Ik heb hier iets moois opgebouwd en ik heb een fantastische samenwerking met de mensen in Nijmegen, zowel met de clubleiding als met de spelers. NEC is voor mij ook een geweldige club,” aldus Been, die in de tweede helft van dit seizoen ook nog Europees speelt met de Nijmegenaren.


Hopelijk zijn hier mee alle geruchten over Mario en een eventueel vertrek de lucht uit!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.