+/- 800 man in de rij voor HSV-NEC + foto update

Supporters die nog geen kaartje hebben voor HSV-NEC kunnen vandaag in de rij gaan staan in de hoop nog een kaartje te bemachtigen. Vanochtendvroeg om 8 uur stonden de eerste 10 supporters al op Stadionplein 1. Op dit moment staan er tussen de 50 en 100 supporters in rij.

Vanavond om 18.00 uur gaan de kassa’s open voor leden van de Supportersvereniging. De SV heeft nog zo’n slordige 700 kaarten te verkopen. Leden van HKN en niet-leden zijn morgen aan de beurt, ook dan begint de verkoop om 18.00 uur.

UPDATE:
Vanavond om 18:00 stonden er ongeveer 800 supporters in de rij voor een kaartje! Dit houdt dus in dat de supportersvereniging al haar kaarten voor het UEFA Cup duel in Hamburg kwijt raakt. Dit houdt ook in dat een aantal supporters die vanvond in de rij staan morgen een tweede poging moeten wagen om een kaartje te bemachtigen. Aangezien de HKN haar 300 kaarten al tijdens de voorinschrijving kwijt was, gaan morgen de laatste 800/900 kaarten voor de overige supporters in de verkoop.

 


Gezellig druk om iets voor 18:00


Zeg maar gerust erg druk.


Wir sind die Hollander, und wir komen met sien alle!


De eerste supporters stonden er al vanmorgen om 8:00!


Hier gaat het allemaal om.


18:00 kassa’s gaan open.


Spontaan wordt de rij 10 meter korter.


De mensen achteraan moeten hopen dat ze een kaartje kunnen bemachtigen.


En na een hele dag in de rij te hebben gestaan mag het krukje en het zeil mee naar huis, samen met de kaarten voor Hamburg uit.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan