Autocombi naar Groningen & Heracles!

Goed nieuws voor de combi-haters. De uitwedstrijden tegen FC Groningen en Heracles zijn dit seizoen zonder verplichte buscombi te bezoeken.

De uitwedstrijd tegen FC Groningen op woensdagavond 4 februari is dit jaar voor het eerst sinds jaren weer te bezoeken met een autocombi. Het aanschaffen van een kaartje via internet of bij het stadion kost € 19,-. Ga je liever naar Ticketbox, dan betaal je zoals gewoonlijk € 3,- extra aan toeslagen. Aangezien er pas om 21:00 (wat een waardeloos tijdstip!) uur wordt afgetrapt moeten supporters die naar Groningen afreizen tussen 17:45 uur en 18:00 uur hun kaartje omwisselen bij De Goffert. Uiteraard kun je ook met de bus naar Groningen. Leden van de SV betalen via internet en bij het stadion twee tientjes.

Vorig jaar moesten we nog met een (onterechte!) buscombi naar Almelo afreizen voor het zespuntenduel tegen Heracles. Dit jaar heeft men gelukkig ingezien dat een combi naar Almelo natuurlijk helemaal niet nodig is. Op de officiële website meldt NEC dat er zelfs prijsafspraken zijn gemaakt met Heracles waardoor NEC supporters voor € 16,- een kaartje via internet kunnen aanschaffen. Heb je geen vervoer of ga je toch liever met de bus naar Almelo? Dan kun je als SV lid voor € 23,- een combikaartje aanschaffen.

In een week tijd dus niet twee combi’s maar twee wedstrijden die we op eigen vervoer kunnen bezoeken. Zou het dan toch eindelijk een keer de goede kant op gaan?

Met z’n allen naar Almelo dus!


Dit jaar (weer) gratis koffie in Groningen en broodjes in Almelo!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan