Zondagkrant actie Zwolle en uitwedstrijden passepartout

NEC weet vandaag twee kaartverkoop acties te melden. Met de zondagkrant kun je goedkoop naar de bekerpot tegen Zwolle en wie NEC in alle uitwedstrijden wil steunen doet er goed aan een passepartout te kopen.

Aangezien de voorverkoop voor de wedstrijd tegen Zwolle dramatisch verliep (naar het schijnt waren er pas zo’n 1000 kaarten verkocht), is er een actie op touw gezet om meer publiek naar het stadion te lokken. Met de zondagkrant van komend weekend kan een kaart voor de korte zijde verkregen worden voor de spotprijs van 5 euro. Dat kan maandag en dinsdag bij de receptie aan het stadion en op de wedstrijddag ook nog vanaf 18.00 uur aan een speciaal voor deze actie ingericht loket. Mensen die al een kaart voor de korte zijde aangeschaft hadden en meer dan 5 euro hebben betaald kunnen voor dinsdag bij de Goffert het verschil terug krijgen. Goede actie natuurlijk, maar treurig dat het nodig is.

Voor de mensen die na de feestdagen nog 150 euro op de plank hebben liggen én alle uitwedstrijden willen bezoeken, biedt NEC een passepartout aan. Voor de resterende zeven potjes buiten de Goffert (Groningen, Heracles, Heerenveen, Feyenoord, VVV, Roda en NAC) krijg je voor die prijs de busreis en het kaartje. In geval van niet verplichte combiwedstrijden kun je ook met eigen vervoer gaan. Wederom dient gezegd te worden: een uitstekend initiatief. Al is het jammer dat Heracles er in slaagde voor hetzelfde bedrag negen uitwedstrijden aan te bieden. Vraag is natuurlijk in deze tijden van bijna lege uitvakken, vanwege de vele verplichte combi’s en andere beperkende maatregelen, alsmede de dramatische prestaties, hoeveel mensen van dit aanbod gebruik gaan maken. Wij zijn bang dat ze op de vingers van één hand (nou, misschien twee dan) te tellen zullen zijn.

Goed dus, dat NEC bezig is om het bezoeken van uitwedstrijden te stimuleren, maar nog beter zou het zijn als de club eens echt maximale inzet zou tonen bij het realiseren van soepelere regelingen voor de uitwedstrijden. In het stukje op de officiële site waarin dit aanbod wordt gedaan, wordt en passant even vermeld dat Groningen en NAC uit zeker buscombi zullen zijn. Zowel Vitesse als PSV hebben de hoofdstad van het noorden middels een autocombi kunnen bezoeken, al waren dat geen avondwedstrijden. De combi naar NAC wekt helemaal verbazing. Ook hier slaagden zowel Vitesse als PSV er in een autocombi voor elkaar te krijgen en dit waren wél avondwedstrijden terwijl onze wedstrijd zondagmiddag is. Dit gevoegd bij het feit dat er nog geen vooroverleg is geweest (de wedstrijd is pas op 20 april) en dus nog niet bekend kan zijn wat de insteek van de lokale driehoek zal zijn, doet sterk vermoeden dat deze verplichte combi ons door NEC zelf is opgelegd.

Pol

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan