Wisgerhof: “Dit is niet wat we voor ogen hebben”

Op de site Goal.com

Peter Wisgerhof hoopt zich komend seizoen in de kijker te spelen om een stap hogerop te maken. Dat zegt de aanvoerder van NEC tegen Goal.com. "Ik kon al naar FC Groningen, maar dat heb ik om een aantal redenen laten lopen."

Tegen zaterdag hoofdklasser Hollandia(0-3 winst) speelde Wisgerhof de eerste helft. "Maar ik vond niet dat we goed gespeeld hebben. Omdat er een aantal testspelers in het elftal stonden hadden we moeite om elkaar te vinden," aldus de verdediger.

"Vanochtend hebben we vrij gehad, dus vermoeidheid kan in ieder geval niet de reden van het matige spel zijn," denkt Wisgerhof, die ook vooruit keek. "Dit is nog niet wat we voor ogen hebben. Dat heeft te maken met het vertrek van een aantal spelers. Er zullen aankopen gedaan moeten worden."

Voor komend seizoen heeft Wisgerhof ook een persoonlijk doel. "Ik wil me in de kijker spelen. Afgelopen zomer wilde FC Groningen me al hebben en daar kon ik ook heen, maar we spelen met NEC Europees voetbal. Dat was een belangrijke reden om te blijven."

"Persoonlijk zijn er ook wat dingetjes. Ik ben bijvoorbeeld net vader geworden en wilde daarom even niet verhuizen."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.