We vinden het blijkbaar wel best!

Nadat bekend was geworden dat NEC in de Play-offs Roda of Groningen zou tegenkomen, hoopte ik natuurlijk op Roda. Roda uit zou dan, zoals gewoonlijk, een autocombi zijn. Achteraf blijkt dat naïviteit had toegeslagen. De verbazing was dan ook groot toen bleek dat we met een buscombi naar het Duitse Limburg af moeten reizen. Reden: er zijn wat festiviteiten waar wat Belgen en Duitsers op af komen. Dit gaat toch nergens over of zit ik er nu helemaal naast?

Waarom niet zoals normaal? Je haalt je kaartje om een bepaalde tijd bij de Goffert op en wisselt deze om op de parkeerplaats De Anker 10 km voor het stadion. Wat hebben wij in godsnaam met die festiviteiten te maken? Zijn ze bang dat we in de file terecht komen? Dat kom je toch wel bij de afslag bij het stadion! Ik kan echt niets bedenken waarom wij niet met een autocombi naar Limburg toe mogen.

Het ergste vind ik dat de NEC-supporters het wel best vinden. Waar is de SV en of HKN? Juist nu moet je actie gaan voeren. Zet de invoerwegen rondom Kerkrade vast, ga met z’n allen op de snelweg zitten, ga allemaal niet en of laat in ieder geval horen dat je het er niet mee eens bent. Maar nee hoor we vinden het allemaal wel best! Ik vertik het in ieder geval om met die ongezellige klotecombi te gaan. Ik ga lekker naar Piet Huisman, daar waar ik tegenwoordig meer man ken dan in het uitvak van Roda JC! Tot zondag dan maar!

Jeffrey

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan