Wat hebben de Russen te melden voor de wedstrijd

Laudrup: "Wij zijn favoriet"
De trainer van spartak Moskou geeft aan dat Spartak de favoriet is voor morgen. "Als we morgen winnen zijn we vrijwel zeker van plaatsing voor de volgende ronde van de UEFA Cup. Het is heel belangrijk voor mijn spelers en voor de club om de volgende ronde te halen. Ik hoop dat wij in staat zijn om hetzelfde niveau te halen als tegen Dinamo Zagreb."

"We hebben niet elke speler van NEC individueel bekeken maar het team als geheel. Ik denk dat de ploeg uit Nijmegen met veel zelfvertrouwen naar Rusland is gekomen. De recente overwinning op FC VOlendam in de competite heeft daar zeker aan bijgedragen. Onze tegenstander is ook optimistisch ingesteld. Wij zijn favoriet morgen, dat zijn we ook verplicht omdat we thuis spelen."

Spartak doelman Stipe Pletikosa: "We moeten NEC niet onderschatten."
Stipe Pletikosa vertelt dat Spartak NEC niet mag onderschatten. "De westrijd van morgen is heel belangrijk voor ons. Als we winnen kunnen we met een goed gevoel naar onze laatste wedstrijd in Londen gaan. De laatste wedstrijd nemen wij sowieso serieus en ik denk dat Laudrup daar ook van uit gaat. We zijn profs en moeten niet klagen dat onze vakantie wat korter is. NEC is een typische Nederlandse ploeg die door blijft gaan tot het laatste fluitsignaal. Ik heb hun wedstrijd tegen Dinamo Zagreb gezien en daar liet de ploeg uit Nijmegen een goede indruk achter."

Malik Fathi: "Er zijn geen zwakke tegenstanders in Europa."
Spartak Moskou verdediger Malik Fathi heeft gezegd dat het team niet extra gemotiveerd hoeft te worden voor de wedstrijd van morgen. "In Europa zijn geen zwakke tegenstanders. Ik weet nog bijna niks over NEC maar vandaag of morgen bestuderen we de wedstrijdbeelden. Het is voor een pleog als Spartak Moskou heel belangrijk om de volgende ronde te halen."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan