Verlenging contract Mario Been nabij!

"Er zijn nog wat kleine dingetjes die we moeten bespreken", aldus Mario Been. Met de belangrijke UEFA Cup wedstrijd van aanstaande donderdag in aantocht zou het natuurlijk fantastisch nieuws zijn als Mario zou betekenen. Voetbal International bevestigt het naderende akkoord:

NEC en Been naderen akkoord over nieuw contract

Trainer Mario Been staat op het punt zijn contract met NEC tussentijds te verlengen. De Rotterdammer ziet weinig obstakels meer.

NEC is bijzonder tevreden met Been, die zich heeft ontwikkeld tot het boegbeeld van de Nijmeegse club. Een nieuwe verbintenis tot medio 2012 moet de samenwerking ook voor de komende jaren in stand houden. Beens huidige contract loopt nog anderhalf jaar door.

Been en NEC zijn optimistisch gestemd over het verloop van de onderhandelingen. ‘Er zijn nog wat kleine dingetjes die we moeten bespreken’, zei de Rotterdammer in het Algemeen Dagblad. ‘De contractverlenging is voor de continuïteit van de club.’

Been, die op 1 juli 2006 begon in Nijmegen, heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit bij Feyenoord hoofdtrainer te willen zijn. Ook het Italiaanse voetbal trekt de 46-jarige Rotterdammer aan. Maar voorlopig heeft hij zich gecommitteerd aan NEC.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan