Supportersvereniging NEC biedt weer service

Vandaag in de Gelderlander

Supportersvereniging NEC biedt weer service
Moskou wordt voor de fans van NEC na Boekarest en Za­greb de derde Europese bestem­ming van dit seizoen. De suppor­tersvereniging van de Nijmeegse voetbalclub begeleidde de NEC-aanhang bij de twee voor­gaande uitwedstrijden en zal dat in Moskou weer doen.

Dat zegt Rob Schrevers, voorzitter van de supportersvereniging. „Er gaan twee bestuursleden van ons mee naar Moskou. We bieden de meegereisde supporters precies de­zelfde service als de eerste twee keer. We verzamelen bij een café niet ver van het stadion en daar vandaan rijden ook de bussen naar de wedstrijd. Ook hebben we weer de sms- service zodat we de fans in Moskou kunnen informe­ren over allerlei zaken ter plaatse”, aldus Schrevers. Die speciale servi­ce werd door de meegereisde fans zeer gewaardeerd bij de eerdere buitenlandse ‘avonturen’.

De meeste NEC- supporters die hun club in Moskou bijstaan, bij de laatste kans om het Europese seizoen te verlengen, reizen via het vliegveld van Düsseldorf naar de Russische hoofdstad. Ook Schiphol en Keulen zijn vertrek­punten. Ze komen aan op een van de vele vliegvelden in en rond Moskou dat met 12,5 miljoen inwo­ners de omvang heeft van de pro­vincie Utrecht. Een taxirit van vliegveld naar hotel kan daarom een flinke uitgave worden. Zeker als niet vooraf met de taxichauf­feur over de meterprijs wordt on­derhandeld. Daarbij spreken slechts weinig Russen Engels of een andere vreemde taal. In het centrum zullen de Nijmeeg­se fans niet het straatbeeld gaan be­palen, daarvoor is de stad veel te groot. Wel zal dat het geval zijn rond de hotels en hostels waar veel supporters onderdak hebben gevonden in het dure Moskou.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan