Stress in Roemenië vanwege uitspraak UEFA

Lupescu: "De sessie zal 3-4 uur duren maar morgen weten we het."

Directeur-generaal van de FRF, Ionut Lupescu, zegt dat hij nog wel even in spanning zal zitten tot bekend wordt welke sancties de UEFA Dinamo Boekarest oplegt voor de ongeregeldheden in Nijmegen.

"De bijeenkomst in Genève begint om 14:00. De sessie zal ongeveer 3-4 uur duren, wij zijn niet de enige die besproken worden. De straf zal zwaar vallen, "zei Lupescu.


Ionut Lupescu

Turcu: "Na het besluit van vandaag zal ik bepalen wat ik doe. Ik ben zeer teleurgesteld"

Dinamo’s vice-president, was zeer teleurgesteld over het gedrag van supporters en zei dat hij zijn aanblijven bij de club af laat hangen van de straf van de UEFA.

"Ik ben zeer teleurgesteld en ik heb zeer veel emoties. Ik geef mijn ziel aan dit team en deze supporters maken het zo kapot. Het is jammer voor de spelers, het beheer en iedereen die meewerkt aan dit team. Wie moet dit geld gaan betalen? Na het besluit van vandaag zal ik bepalen wat ik doe", aldus Turcu.


Vasile Turcu

Borcea: "In Nijmegen was een organisatie zoals ik nog niet in de C-Divisie zie!"

Cristi Borcea hoopt te ontsnappen met slechts een boete van de UEFA, mede door te wijzen op de slechte organisatie van de Nederlanders.

"Het was een organisatie zoals ik nog niet in de C-Divisie zie! Er was geen politie in het stadion, niets. Het is duidelijk dat we zullen worden beboet, we hopen niet meer dan dat! UEFA houdt geen rekening met de incidenten van verleden seizoenen, sancties worden gegeven afhankelijk van de ernst van de huidige gebeurtenissen. Een team wordt meteen geschorst als er twee incidenten in een jaar plaats vinden tijdens het zelfde seizoen!" zei Cristi Borcea.


Cristi Borcea

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan