Slechts één wijziging in basiself NEC

Mario Been houdt voor de wedstrijd tegen Willem II voor het grootste deel vast aan de basis die vorige week tegen Utrecht startte. De enige wijziging is dat de weer herstelde Van Beukering de plaats inneemt van Tim Janssen. Arek Radomski en Rutger Worm ontbreken met blessures. Collins John zal dus opnieuw op de bank beginnen.

Opstelling NEC:
Babos; Dani, Zomer, Wisgerhof, El Akchaoui; Sibum, Davids, Schöne; Saidi, Van Beukering, Bouaouzan

Rachid Bouaouzan start dus weer in de basis. De linksbuiten had een moeizaam begin bij NEC maar lijkt zich te hebben hersteld. Bouaouzan daarover op Omroep Gelderland: "Ik heb de eerste paar wedstrijden minder gepresteerd dan werd verwacht. Nu leef ik meer naar wedstrijden toe, ben ik geconcentreerder en voer ik mijn taken uit. In die zin zou je wel kunnen zeggen dat het kwartje gevallen is."

Zoals we ook al in de Vooruitblik aanstipten is de situatie (bij beide clubs) nu totaal anders dan een jaar geleden toen de 3-0 nederlaag van NEC een nieuw dieptepunt betekende. Mario Been daarover: "We waren in mineur stemming, zaten er helemaal doorheen. We wisten het niet meer, ik ook niet. We hebben daar nog wat recht te zetten."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan