Servië en Australië verliezen, alleen Troisi kwam in actie

Vandaag hebben Servië en Australië beide hun wedstrijd verloren op de Olympische Spelen. Eerder speelde beide teams gelijk tegen elkaar (1-1).

Argentinië was vandaag met 1-0 te sterk voor de Aussies. Mogelijke aanwinst Troisi speelde en werd in de 65ste minuut gewisseld voor Bridge. Laten we hopen dat de drie musketiers uit Nijmegen (Ron de Groot, Carlos Aalbers en Leen Looyen) bij deze wedstrijd aanwezig waren want de andere mogelijke versterking, Pavlovic, kwam wederom niet in actie voor Servië. Servië verloor met 2-4 van Ivoorkust. Deze wedstrijd had een Nederlands tintje. Cissé (Roda) maakte de 0-1, Rajkovic (Twente) maakte de 1-2 (eigen goal) en Salamon Kalou (oud-Feyenoorder) maakte de 1-3.

De stand in Groep A:
1. Argentinië  2  6
2. Ivoorkust   2  3
3. Australië    2  1
4. Servië       2  1

Woensdag wordt nog gespeeld:
Ivoorkust-Australië,
Argentinië-Servië.

Beide teams moeten dus winnen om kans te maken de kwartfinale te halen en dan zijn ze ook nog afhankelijk van elkaar. Als beide teams winnen bepalen de goals wie er door gaat.

Wat misschien een voordeel kan zijn van een eventuele uitschakeling van Servië en Australië is dat de mogelijke aanwinsten, Troisi en Pavlovic, eerder in Nijmegen te zien zullen zijn…


Pavlovic

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan