Saïdi voor Schöne tegen Dinamo Boekarest

Mario Been kan donderdagavond in het UEFA Cup duel tegen Dinamo Boekarest beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie. Alleen aanvaller Collins John is niet fit genoeg.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen FC Twente lijkt Lasse Schöne vanaf de bank te starten. Hij wordt vervangen door Saïdi Ntibazonkiza.

Mario Been op Omroep Gelderland: "Het is zo normaal als wat. Natuurlijk gaat het om een Europese wedstrijd en zal het zwaar worden, maar waarom zouden we het anders benaderen? De jongens moeten gewoon plezier maken en genieten van deze wedstrijd."

De laatdunkende teksten over NEC vanuit Boekarest zijn ook doorgekomen bij de trainer. "Gezien hun verleden begrijp ik het, want ze spelen ieder jaar Europees. Maar aan de andere kant denk ik dat ze nog wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen."

Volgens de scouts van Dinamo Boekarest wordt onze aanvoerder getypeerd als traag en zwaar. Wisgerhof: "Dit is alleen maar een mooie manier om me scherp te krijgen. Ik kan hun ongelijk bewijzen. Ik heb de laatste jaren wel laten zien dat ik niet zo langzaam ben.

Wisgerhof claimt geen favorietenrol voor NEC. "Wij zijn de underdog. Maar we zijn wel zeven maanden ongeslagen, dat bereik je niet zomaar. Ook in de Nederlandse competitie hebben we goed gespeeld tegen de topploegen."

Vermoedelijke opstelling:
Babos
Fernández – Wisgerhof – Zomer – El Akchaoui
Sibum – Radomski – Davids
Ntibazonkiza – van Beukering – Bouaouzan


Saïdi in de basis tegen Dinamo Boekarest!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.