Roda en Vitesse nog niet uitverkocht

De officiële site meldt vandaag dat, in tegenstelling tot de berichtgeving in De Gelderlander, de wedstrijd tegen Vitesse op 13 april nog niet uitverkocht is. Er zijn nog zo’n 500 kaarten te koop. Kaarten zijn verkrijgbaar aan het stadion (tijdens kantooruren), via Ticketbox of online. Per (seizoen)clubcard kunnen twee kaarten worden aangeschaft.

Ook de wedstrijd tegen Roda JC is nog niet uitverkocht. We kunnen rustig spreken van een understatement, want tot nu toe zijn er slechts 66 kaarten verkocht voor de cruciale uitwedstrijd die NEC vrijdag in Kerkrade afwerkt. Juist nu is het nodig dat iedereen de tv of de kroeg laat voor wat het is en afreist naar het diepe zuiden!!

Voor deze westrijd zijn autocombi kaarten verkijgbaar, prijs 21,50 euro. Omwisselbiljet dient op de wedstrijddag op parkeerplaats ‘Het Anker’ aan de A2 vlak voor afslag Born omgewisseld te worden tussen 19.15 en 19.45 uur. Ook een buscombi is mogelijk, prijs hiervoor is 25,90 euro voor leden (niet-leden plus 2 euro), Bussen vertrekken om 18.15 uur.
Kaarten kunnen aan receptie stadion en via Ticketbox (plus 2 euro) gekocht worden. Doen dus!


Een vol uitvak bij VVV, zo zou het bij Roda ook moeten zijn!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan