Reacties: Wisgerhof en Radomski

Radomski is even niet goed en moe

In Europa is Arek Radomski één van de sterkhouders van NEC. Tegen FC Groningen ging het even minder en werd hij tactisch gewisseld.

"Het ging vandaag niet zo nee", beaamt de Poolse middenvelder. "En als het niet loopt, ga je je benen voelen. De wissel van de trainer was tactisch. Prima, want het pakte goed uit. We controleerden de wedstrijd, maar het had tien minuten korter moeten duren."

Opvallend was ook dat er regelmatig niet goed gecommuniceerd werd in het veld. "Soms is dat moeilijk. We hebben ook een jong elftal. Maar het is wel iets dat we kunnen verbeteren."

Wisgerhof: hij zat er lekker in

Peter Wisgerhof scoorde een heerlijke goal. Maar uiteindelijk overheerst de frustratie van het onnodige puntenveries.

"Die late goals moeten geen dingetje gaan worden in de ploeg", vindt de aanvoerder. "Waar het aan ligt is moeilijk aan te geven. We spelen veeel wedstrijden in weinig tijd. Dan kan concentratie een probleem zijn in de slotfase. Maar het mag niet zo zijn."

Over zijn goal was Wisgerhof dik tevreden. "Als je twintig meter van de goal bent, moet je schieten. Hij zat er aardig in toch? Alleen moeten we die kans op het laatst ok maken."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan