Reacties na NAC-NEC

Trotse Been ziet mogelijkheden

NEC trainer Mario Been was na de 3-1 winst op NAC vol trots. Na de slechte eerste seizoenshelft plaatste zijn ploeg zich verrassend voor de play-offs voor UEFA-cup voetbal. Been vertelde: "Ik heb altijd gezegd: het komt goed. Dat het zo goed zou komen, had zelfs ik niet verwacht." De play-offs ziet Been met vertrouwen tegemoet: "Als je zo’n serie als in de afgelopen wedstrijden kan neerzetten, moeten we ook in de play-offs ver kunnen komen. Eerst gaan we genieten van deze prestatie." NEC maakt zich nu op voor de play-offs: volgens Been "de slagroom op het toetje".

Lens matchwinnaar bij NEC

Jeremain Lens was vandaag weer belangrijk voor NEC. De aanvaller scoorde twee keer en bezorgde NEC daarmee de winst. Lens was zelf niet helemaal tevreden. "Ik denk dat ik vaker had kunnen scoren. Maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste".

Het is onduidelijk waar Lens volgend seizoen speelt. De aanvaller wordt gehuurd van AZ, maar heeft nog niets van die club gehoord. "Het is even afwachten dus. Als AZ mij niet terughaalt, dan is nog een seizoen bij NEC zeker een optie". Lens kijkt uit naar de play-offs voor een plaats in de UEFA Cup. "Als we elk duel strijd leveren, kunnen we ver komen".

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.