Reacties na Heracles-NEC

Vanavond na het duel in Almelo voelde Omroep Gelderland matchwinner Jeremain Lens aan de tand. Zijn kijk op de eerste uitwinst dit seizoen:

"Het was belangrijk de eerste goal te maken voor de rust van het elftal, en dat werkte", zegt aanvaller Lens. "Na rust werd Heracles sterker, maar de tweede goal kwam op een belangrijk moment. Zelf ben ik blij dat mijn spel er eindelijk bij vlagen uitkomt. Dat moet een hele wedstrijd worden".

Westerling Lens is geen carnavalvierder: "Dan nog is het wel tijd voor een klein feestje in de kleedkamer. Dat is ook meteen mijn carnaval dit jaar", lacht Lens.

Coach Mario Been kijkt als volgt terug op deze overwinning:

"Het was niet allemaal even sprankelend", zegt trainer Mario Been over de winst. "Maar we hebben wel keihard gewerkt. Hier winnen was noodzakelijk. Winnen zij, dan lopen ze weg naar zeven punten voorsprong."

Voor het eerst dit seizoen was Been te spreken over het rendement van zijn ploeg. "Die was 100%. We stonden goed en na rust houdt Babos ons in de wedstrijd. Zoals we in Almelo gespeeld hebben, ben ik positief over de afloop van dit seizoen."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan