Reacties daags na de loting

NEC werd gistermiddag bij de loting voor de groepsfase van de UEFA Cup gekoppeld aan Tottenham Hotspur, Udinese, Dinamo Zagreb en Spartak Moskou. Daags na de bekendmaking van de tegenstanders lieten verschillende spelers hun mening horen aan Voetbalreport.nl

Youssef El-Akchaoui:
”Sportief gezien spelen we nu tegen, met alle respect overigens en op papier, de minste teams. Toen ons briefje omhoog ging mijn hartslag van 80 naar 190. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dit zijn mooie clubs en nu we Boekarest overleefd hebben, lukt dit ook!”

Bas Sibum:
”Het zijn mooie clubs en op papier zijn ze allemaal sterker al dacht iedereen dat van Dinamo Boekarest ook. Misschien dat we een wedstrijdje kunnen winnen. De verdeling uit / thuis is jammer. Ik hoop alleen dat we wat supporters betreft niet dezelfde taferelen krijgen als tegen Dinamo Boekarest.”

Gabor Babos:
”Na Dinamo Boekarest is alles mogelijk maar dit wordt een zware opgave. Dat is ook logisch want de clubs die nu over zijn, zijn allemaal goede ploegen. De verdeling uit & thuis is misschien ongelukkig, maar het zijn zeker 4 mooie wedstrijden.”

Patrick Pothuizen:
”Aan de ene kant is het jammer dat we niet die namen als AC Milan of Galatassaray hebben geloot. Aan de andere kant was je tegen hen misschien meteen min of meer kansloos geweest. Ik denk dat we nu wel in een poule zitten die perspectief biedt. We spelen deze wedstrijden natuurlijk niet voor de lol, ook deze willen we winnen.”

Dominique Kivuvu:
”Tsja, als ik er zo naar kijk dan is het misschien wel te doen. In vergelijking met de andere poules bedoel ik dan. Bij Tottenham wordt misschien die trainer ontslagen omdat ze zo slecht spelen. Het is sowieso mooi om tegen al deze ploegen te spelen.”


Polonaise in Boekarest!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan