Reacties Been, Pothuizen en Van Beukering

Omroep Gelderland trok de trainer en de oudste veldspeler voor de microfoon. Hieronder hun reacties over het mooie behaalde resulstaat.

Pothuizen huppelt in zijn ondergoed

Invaller Pothuizen had zijn wedstrijdshirt belooft aan een pasgetrouwde vriend. Hij huppelde daardoor vrolijk bellend rond, met alleen zijn onderbroek nog aan.

"Top he, heerlijk door. We gaan naar de finale man, echt niet normaal", zijn zomaar wat kreten richting Nederland. Dan, zonder telefoon: "Dit is terecht. We zijn rustig gebleven."

Dan wordt ‘Potje’ zelfs even sentimenteel. "Dat ik dit nog mee mag maken. Ik hoop nu op Milaan en een Engelse club. We zitten dinsdag bij de loting in pot vijf, dat moet kunnen. Al horen we in pot 1 zo goed is dit."

Been:dit is zo mooi voor de jongens

Het gezicht van NEC-trainer Mario Been stond voor het treffen met Dinamo strak. Na afloop ook, een strakke grijns van oor tot oor.

"Ik ben onvoorstelbaar trots op de jongens", zegt Been. "Doorgaan naar de groepsfase in deze ambiance is echt geweldig. We hebben bij fases goed gespeeld. Al raakten we de bal voorin snel kwijt en zijn we in de slotfase door het oog van de naald gekropen."

Been moest een paar keer noodgedwongen wisselen. "De invallers hielden het niveau op pijl. Ik ben trots op de jongens die erin kwamen. De poulefase is een mooie leerschool voor ze."

Jhon van Beukering was erg uitgelaten na de 0-0 tegen Dinamo Boekarest.
De spits was erg trots op het team en gaf wel toe tegenover Sportweek dat het nog even moeilijk was in de slotfase.

‘We hebben met z’n allen keihard geknokt’, hijgt de aanvaller na. ‘We hadden geluk dat die bal bij hun onderkant lat eruit ging en ik schoot nog buitenkant paal naast. Het was nog even billenknijpen maar over twee wedstrijden gezien hebben we terecht gewonnen vind ik."

‘Dit is ongelooflijk. Ik denk dat er nog wel een paar glaasjes gedronken gaan worden,’ aldus Van Beukering,

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan