Radomski denkt er tegen AZ weer bij te kunnen zijn

Vandaag op de site van De Gelderlander

Op de ochtend van de wedstrijd tegen ADO Den Haag had Arek Radomski nog getraind. "Het gaat steeds beter," zei de middenvelder van NEC, die ruim drie weken geleden tijdens de UEFA Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur en schop op zijn enkel kreeg. "Die was verder niet kapot, maar alles er omheen was opgerekt. Ik heb er veel last van gehad."

Maar de ergste pijn zat de afgelopen weken van binnen bij de 31-jarige Pool, die de mooiste wedstrijd van het jaar – donderdag tegen Udinese – vanaf de tribune had moeten bekijken. "Dat is natuurlijk hartstikke jammer, maar je kunt er niets aan doen. Ik heb er alles aan gedaan om zo snel mogelijk weer fit te worden. Dat is gelukt. AZ moet ik kunnen halen."

Bang dat het tegen de Italianen verkeerd kon aflopen en het UEFA Cup-toernooi ook voor hem voorbij zou zijn, was Radomski donderdag nooit geweest. "Ik wist dat Tottenham zou gaan scoren. En wij ook."

ADO Den Haag was een ander verhaal. "Je kon zien dat de ploeg een zware wedstrijd in de benen had. En dat het veld zwaar was. En die niet gegeven strafschoppen. Moeilijk te zeggen. Ik vond het geen echte penalties."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.