Psssst, kaartje kopen?

Vanmorgen waren er nog enkele honderden kaarten te koop, maar tegen de avond werd duidelijk dat het stadion zaterdag helemaal uitverkocht zal zijn. De goede resultaten van de club en een mogelijke kampioenswedstrijd van PSV (waar wij uiteraard niet van uit gaan) zullen wel de belangrijkste redenen zijn, waarom nu al geen kaart meer te krijgen is.

Voetbalcourant.nl meldt ons vandaag dat NEC fans hun kaartjes voor de aankomende wedstrijd verkopen aan PSV supporters. Ze vergelijken de handel zelfs met de kampioenswedstrijd Excelsior-AZ van vorig jaar. Een kaartje leverde toen wel honderden euro’s op.

Na een klein maar simpel onderzoekje blijkt de krant van een mug een olifant te maken. Op het moment van schrijven worden er 18 kaartjes aangeboden via marktplaats.nl . Dit is 0,13% van de NEC-supporters die in het stadion kunnen. Gemiddeld wordt er voor een kaartje €50 gevraagd. Dit is ongeveer €15 bovenop de normale prijs.

De autocombi voor de PSV supporters is ook uitverkocht en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de buscombi.
PSV komt zaterdag vrijwel zeker met een vol uitvak, gevuld met 600 man, en natuurlijk die 18 supporters die via marktplaats hun kaartje hebben geregeld.

Zaterdag 3 punten voor NEC en het feest kan helemaal beginnen. Laat die lampjes hun feestje maar een week uitstellen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan