Prijzenslag in De Goffert

Eindelijk is er weer eens een keer goed nieuws te melden voor de supporters die regelmatig uitwedstrijden bezoeken. Dat de prijzen van uitwedstrijden de laatste jaren fors zijn toegenomen is inmiddels wel bekend. NEC meldt op haar website dat de prijzen voor uitwedstrijden dit seizoen goedkoper zullen zijn dan het voorgaande seizoen.

Afgelopen seizoen betaalde supporters die de wedstrijd op eigen vervoer, of door middel van een autocombi bezochten € 5,- plus de prijs voor het wedstrijdkaartje zelf. Dit seizoen zal de prijs worden teruggebracht naar € 4,-. Uiteraard komt er nog wel een toeslag bovenop van het wedstrijdkaartje van een vak dat gelijkwaardig is aan het uitvak.

Ook de Supportersvereniging gaat haar steentje bijdragen aan het bezoeken van uitwedstrijden. Vorig seizoen betaalden we maarliefst € 16,- voor de busreis, hierbij moet dan nog wel de prijs van het wedstrijdkaartje nog bij opgeteld worden. Leden van de SV krijgen hierbij € 2,- korting. Voor dit seizoen is de prijs vastgesteld op  € 15,-, waarbij leden van de SV € 4,- korting krijgen.

Voor wedstrijden die op eigen vervoer bezocht kunnen worden ben je dus € 1,- goedkoper uit dan het afgelopen seizoen. Bij wedstrijden die we alleen met de combi bezoeken betaal je per saldo dus € 3,- minder.

Voor supporters die geen uitwedstrijden bezoeken en wel van een versnapering in het stadion houden is er ook goed nieuws. Zoals bekend zal het biertje (helaas wel evenementenbier!) vanaf dit seizoen eindelijk weer terugkeren in De Goffert. Daarnaast heeft Mr. Dug out haar prijzen ook aangepast waardoor het biertje dit seizoen twintig cent goedkoper is als het vorige jaar. Ook heeft Mr. Dug out gedacht aan supporters die geen bier drinken. Zo zal de koffie en thee en het ouderwetse broodje Unox komend seizoen twintig cent goedkoper zijn.

Nu nog twee vleugelaanvallers erbij en het seizoen kan eindelijk weer beginnen!

Daan


Proost!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.