Pothuizen: “Blessure geluk bij ongeluk”

Elfvoetbal meldt vandaag:

Patrick Pothuizen vreesde even voor een abrupt einde van zijn carrière, maar noemt zijn blessure nu een geluk bij een ongeluk. De ervaren verdediger van NEC liep vorige week tijdens de training een scheurtje in zijn achillespees op, maar ziet in dit nadeel ook een voordeel.

"Vorige week deden we op de training een afwerkvorm waarbij ik last kreeg van de achillespees en op een gegeven ben gaan liggen," vertelt Pothuizen. "Het is achteraf goed dat ik niet door ben gelopen, want met een spierscheuring en dus een operatie, was het einde seizoen en waarschijnlijk einde carrière geweest."

Met ‘alleen’ een scheurtje in de pees ligt 36-jarige verdediger er drie tot zes weken uit. De blessure zorgt er nu voor dat alles weer goed aan elkaar heelt. "De achillespees werkt als een elastiek en bij mij stond die altijd heel gespannen. Doordat het dinsdag een flinke optater heeft gekregen, heelt alles weer goed aan elkaar en zit er minder spanning op. Hij voelt nu al een stuk minder dik aan dan voorheen."


Patrick Pothuizen bekijkt NEC tegen Iraklis Saloniki vanaf de zij-lijn.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan