Ook NEC-Utrecht verplaatst naar zondag 12.30 uur

Nadat eerst al NEC-Ajax vervroegd werd, is nu besloten ook NEC-Utrecht te verplaatsen naar zondagmiddag 12.30 uur. In dit geval niet alleen een ander tijdstip want deze wedstrijd stond gepland voor de zaterdagavond.

De paniek over toegenomen spanningen rond de wedstrijden is dus in Nijmegen definitief doorgeslagen. Wedstrijden kunnen alleen nog doorgang vinden bij daglicht en daarvoor wordt het wedstrijdschema rigoreus omgezet. En als supporters heb je maar op te draven, immers je hebt je seizoenkaart al een jaar geleden betaald en dus geen keus. Dat supporters een week voor aanvang van de wedstrijd misschien al andere plannen hebben gemaakt doet niet ter zake.

Overigens heeft de gekte niet alleen in Nijmegen toegeslagen (of strekt de invloed van de veiligheidsmensen verder?) want inmiddels is ook bekend dat de uitwedstrijden bij Groningen en Heracles alleen met een verplichte combi te bezoeken zijn. Beide wedstrijden kunnen door veel clubs met een soepelere regeling bezocht worden en in het geval Heracles is de regeling voor NEC supporters een verslechtering ten opzichte van vorig seizoen. Toen was de wedstrijd middels een autocombi te bezoeken.

NEC, gezelliger kunnen we het niet maken, wel moeilijker.

Pol

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan