Gras van de buren: zondag 1 supporter minder

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Dubai.

Nederland is een vrij land. Je kunt lekker je jointje roken en of je maakt een wipje bij de dames van lichte zeden. Nu liggen onze vrijheden steeds meer onder vuur. Zo mogen we al niet meer blowen in de Goffert en in onze hoofdstad komen er steeds meer kamertjes vrij op de Wallen. Maar het kan altijd nog erger. In Dubai bijvoorbeeld. Daar dacht een 38-jarige supporter van Ajax gezellig onder het genot van een jointje zijn club te kunnen volgen tijdens hun trainingskamp. Gezellig werd het jammer genoeg niet want de Ajax-supporter belandde uiteindelijk in een ondergrondse gevangenis van Dubai. Hij werd namelijk betrap met 2 gram softdrugs toen hij arriveerde op de vluchthaven van de Verenigde Arabische Emiraten.

De clubleiding heeft inmiddels contact opgenomen met de Nederlandse consul in Dubai. Er is overigens weinig contact met de beste man. De gevangenissen in Dubai zijn namelijk erg streng. Je mag er bijvoorbeeld maar 5 minuten per half jaar bezoek ontvangen. Kun je dus beter een stadionverbod krijgen dachten wij zo. De familie die de reis had aangeboden aan de man heeft inmiddels al premier Jan Peter Balkenende om hulp gevraagd.

1 ding is zeker, zondag kunnen we dus 1 supporter minder verwelkomen om zijn favoriet cluppie aan te moedigen.

Jef


In Dubai is de gevangenis geen hotel.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan