NEC zo goed als rond met 2 buitenlandse aanvallers

Vandaag in de Gelderlander.

Aalbers wil spitsen nog met eigen ogen zien
NEC is nagenoeg rond met twee buitenlandse vleugelaanvallers. 

NEC is nagenoeg rond met de vleugelaanvallers waarnaar trainer Mario Been zo vurig ver­langt. Volgens technisch directeur Carlos Aalbers bevinden de onder­handelingen met de twee jeugdige buitenlanders zich in de afronden­de fase. „Natuurlijk kan er op het laatst nog een kink in de kabel ko­men, maar ik verwacht dat het goedkomt.”

Omdat de technische staf de nieu­we spelers alleen van scoutingsrap­porten en video-opnamen kent, wil Aalbers hen de komende week nog een keer met eigen ogen zien voetballen. Hij gaat er echter van­uit dat hij met twee getekende con­tracten terugkeert naar Nijmegen.

De proefspelers, die de afgelopen week het trainingskamp in Cal­lantsoog meemaakten, zijn alle­drie onverrichter zake huiswaarts gekeerd. Na de Zweed Astrit Ajda­revic en de Oostenrijker Coskun Kayhan kreeg ook AZ-aanvaller Gregory Nelson te horen dat NEC geen gebruik maakt van zijn dien­sten. Mario Been: „ Omdat er een nieuwe rechtsbuiten komt en Saï­di in mijn ogen op dit moment verder is dan Nelson, zou hij bij ons derde keus zijn voor die posi­tie. Dat lijkt mij niet goed voor de club en ook niet voor de ontwikke­ling van die jongen zelf. Dat heb­ben we hem zaterdag netjes mee­gedeeld.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan