NEC loot HSV !!

Bij de loting voor de derde ronde van de Uefa Cup vanmiddag is NEC gekoppeld aan Hamburger SV. We spelen eerst thuis op woensdag 18 februari of donderdag 19 februari. De return in Hamburg zal op donderdag 26 februari plaats vinden. Mocht NEC ook de derde ronde overleven dan zullen we in de vierde ronde aan moeten treden tegen de winnaar van Bordeaux-Galatasaray. Ook dan is de eerste wedstrijd thuis.

Hamburger SV kennen we nog uit de eerste ronde, toen ze met ons meereisden naar Boekarest, om in een voorstad aldaar met een 2-0 overwinning Unirea uit het toernooi te gooien, dit na een 0-0 gelijkspel in de HSH Nordbank Arena. In de groepsfase werden achtereenvolgens Zilina (2-1 uit), Slavia Praag (2-0 uit) en Aston Villa (3-1 thuis) over de knie gelegd, tussendoor werd nog een thuisnederlaag tegen Ajax geleden (0-1).

Het stadion van HSV beschikt over 57000 plaatsen, waarvan 10000 staanplaatsen. Op basis van de Uefa regel dat 5% van de capaciteit voor de bezoekende club is zouden we dus recht hebben op 2850 kaarten, maar naar alle waarschijnlijkheid is dat aantal lager omdat de capaciteit voor Europese wedstrijden lager zal zijn omdat staanplaatsen niet toegestaan zijn en omgebouwd worden tot zitplaatsen. Maar op minimaal 2500 kaarten zullen we wel kunnen rekenen.


Been en Jol (HSV) samen op het vliegveld in Boekarest


El-Ak samen met Mathijsen (HSV).


Beelden van de loting.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan