NAC-NEC goedkoper

Dat de uitwedstrijd tegen NAC een belangrijke dreigt te worden is, ongeacht het resultaat tegen onze grote vrienden, een understatement. Dat het, mede gezien de Fulhamtrip van de supportersvereniging, een heel karwei zou worden het uitvak een beetje te vullen, is ook wel duidelijk, zeker gezien de forse prijs van het verplichte-buscombikaartje. Aan dat laatste is nu gelukkig iets gedaan: leden van de supportersvereniging (die niet naar Londen reizen) krijgen, blijkens onderstaand mailtje, EUR 6,50 korting. We zijn benieuwd hoe vol het uiteindelijk is in Breda!

Beste N.E.C. Supporter,

Voor de wedstrijd NAC Breda – N.E.C. (20/4, 14.30 uur) heeft u een kaartje gekocht op vertoon van uw seizoen- / clubcard bij de voorverkoopadressen van de TicketBox. U heeft hiervoor een prijs betaald van EUR 28,50.

Ook voor deze zeer belangrijke wedstrijd hebben de supportersvereniging van N.E.C. en N.E.C. de handen in één geslagen om het uitvak zo vol mogelijk te krijgen. Alle leden van de supportersverenging kunnen vanaf nu kaartjes kopen voor de prijs van EUR 22,- via de TicketBox.

Het teveel betaalde bedrag (EUR 6,50) zal ná de thuiswedstrijd N.E.C. – Vitesse van zondag 13 april voor u klaarliggen bij het informatieloket links van de hoofdingang. Eventueel kan het bedrag ook op werkdagen tussen 9.00-17.00 worden opgehaald bij de receptie van het McDOS Goffertstadion.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Op naar de 6 punten die nu nog te verdienen zijn!

Met vriendelijke groet,
N.E.C. BV

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan