Meer reacties van Been, Van Beukering en Lobont

"We hebben een gepast feestje gevierd gisteravond", "Prachtig dat we nu vier wedstrijden spelen. Een zware poule? Heerlijk toch. Laten we maar een sterke Italiaanse tegenstander loten bijvoorbeeld. Als we uit spelen, hebben we in elk geval mooie restaurantjes te bezoeken…" NEC hoopt dus duidelijk op AC Milaan als tegenstander; de roemruchte Italiaanse club zit in pot 1 en zal dus hoe dan ook groepshoofd worden.

"Een wedstrijd tegen mijn club, daar wordt de week alleen nog maar mooier door. En zo kunnen de jongens alvast wennen aan het spelen in een groot stadion", aldus Been in het voetbalweekblad Voetbal International. Collins John zal in ieder geval afwezig zijn bij de bezoekers van NEC: hij speelt maandag met Jong NEC om wedstrijdritme op te doen. "En daarna hebben we veertien dagen om te bekijken hoe hij ervoor staat", aldus Been, die rekening houdt met de interland onderbreking. Aldus Been tegenover Voetbal International.

"We hebben keihard geknokt met hele team", was de eerste reactie van de spits na de plaatsing voor de groepsfase. "Het is uiteindelijk heel knap dat je hier 0-0 speelt." De aanvaller had zelf ook niet verwacht dat NEC over twee wedstrijden de beter was over de Roemeense club. "Zo’n resultaat had niemand verwacht", aldus de aanvaller, die in het eerste duel met Dinamo voor de enige treffer aantekende. Hij weet wat zijn ploeggenoten nu te wachten staat: "Een heel vet feest denk ik", besluit een jubelende Van Beukering in De Telegraaf.

Van de site van Elf.nl. Bogdan Lobont heeft de UEFA Cup-uitschakeling die zijn club Dinamo Boekarest donderdagavond opliep tegen NEC nog steeds niet verwerkt. De voormalig doelman van Ajax biedt op zijn eigen website namens heel Dinamo zijn excuses aan. "De uitschakeling was bijzonder pijnlijk. Het is een schande dat wij de groepsfase van de UEFA Cup niet hebben bereikt. Ik begrijp heel goed dat de fans teleurgesteld in ons zijn", besluit een aangeslagen Lobont.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan