Maakt Leen van Muslu een Superboer? + UPDATE

Onze knuffelturk Muslu gaat terug naar Turkije. Niet om daar een contract te tekenen maar hij mag met de Superboeren mee op trainingskamp. Muslu mag bij De Graafschap zijn conditie op peil houden.

De man die hier een grote rol in heeft gespeeld is good old Leen Looyen. Per 1 januari treed gaat hij aan de slag bij de Graafschap als vervanger van technische directeur Han Berger.

Nalbantoglu (25) is transfervrij en zit zonder club, nadat hij afgelopen seizoen NEC inruilde voor Kayserispor. Aldaar kwam hij niet aan spelen toe, mede doordat de Turkse club een nieuwe keuzeheer aanstelde. Muslu maakte geen gebruik van de mogelijkheid om bij Jong NEC zijn conditie op peil te houden.

Update!

Volgens trainer Henk van Stee is Nalbantoglu, die tussen 2004 en 2008 honderd competitieduels speelde voor NEC, geen versterking voor de tweede seizoenshelft. "Nalbantoglu gaat mee, omdat hij een bevriende relatie van Leen Looyen is. Misschien is hij een aanwinst voor het nieuwe seizoen, maar absoluut niet voor de korte termijn. Ik wil graag een aanvallende middenvelder met diepgang."


Muslu op de schouders tijdens de huldiging.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan