Leonardo pas haalbaar bij verkoop, Lens terug naar NEC?

Vandaag op de site van de Voetbalcourant.

NEC wil voor volgend seizoen twee aanvallers aantrekken. Kevin Bobson, die gehuurd was van Willem, wil naar het buitenland vertrekken en Jeremain Lens keert zoals het er nu naar uit ziet terug naar AZ, waarvan NEC hem geleend had. Daarom wil trainer Mario Been twee nieuwe vleugelspitsen.

Leonardo van Ajax is in Nijmegen in beeld om Bobson te vervangen. "Dat ik Leonardo er graag bij wil, is bekend", zegt Been in Voetbal International. "Maar je moet het wel in perspectief zien. NEC heeft weinig geld. Pas als we een spelers verkopen, komt er echt ruimte. Of er moet een investeerder komen. We moeten dus creatief zijn."

Overigens is het volgens Been niet zeker dat Lens terugkeert naar AZ. "Ik begrijp dat die jongen teruggaat naar Alkmaar, hij staat daar onder contract. Maar ik wil het na de voorbereiding nog wel eens zien. Jeremain wil spelen en de vraag is of hij daar in Alkmaar aan toekomt. Gebeurt dat niet dan zie ik hem alsnog naar Nijmegen komen. Wij blijven de situatie op de voet volgen."

Jeremain Lens is in gesprek met AZ over een nieuw contract, maar de aanvaller was teleurgesteld in de aanbieding van de Noord-Hollanders. "Als de club niet met iets beters komt, dan wordt het voor mij minder leuk om terug te keren en zal ik misschien aansturen op een vertrek", aldus Lens in Sportweek.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan