Leo in de winterstop naar NEC?

Vandaag in de Gelderlander

Eisen Leonardo zijn NEC te gortig
Clubs waren er al uit, maar Braziliaan blijft toch bij Ajax.

Met een goed gevoel ar­riveerde Mario Been maandag­avond bij het voetbalgala in Hilver­sum. De trainer van NEC had eer­der die dag Collins John aan zijn selectie toegevoegd en het moest raar lopen wilde hij Leonardo en­kele uren voor het sluiten van de transferperiode ook niet op zijn spelerslijst krijgen.

„We hadden eerder al een keer in Wageningen gesproken. Toen had hij al te kennen gegeven graag naar NEC te komen. Maar kwa­men we er met Ajax nog niet uit. Maandag bereikten beide clubs echter overeenstemming en zijn we tijdens het gala met Leonardo apart gaan zitten.”

Om de laatste plooien glad te strij­ken, moest de NEC-delegatie ge­dacht hebben. Maar dat liep even anders. „ Leo kwam met aanvullen­de eisen die hij eerder niet ge­noemd had. Misschien gokte hij dat de tijdsdruk in zijn voordeel zou werken. Ik heb het laatste uur van het gala niet eens meer gezien. Maar na intern overleg hebben we besloten de onderhandelingen af te breken. Ik verwijt Leo niks. Hij vecht voor zijn eigen hachie. Gaat weer voor zijn kans bij Ajax. We hebben handen geschud en zijn uit elkaar gegaan. Het is niet an­ders. Misschien gaan we tijdens de winterstop in de herkansing.” 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan