Knie blijft Otten dwarszitten + update!

Van de site van Elf

Knie blijft Otten dwarszitten

Een opmerkelijk moment tijdens de ochtendtraining van NEC. Aan het einde van de onderlinge partijvorm wordt het Mark Otten even teveel. Hij verlaat de training, trapte een bal uit frustratie hard naar de andere zijde van het veld gevolgd door het hard roepen van een scheldwoord en vervolgens trapt hij een rek met bidons omver en krijgt het hekwerk een flink oplawaai. Zijn knie, en specifiek zijn kruisband, zou weer voor problemen zorgen.

Zelde wilde de 23-jarige centrale verdediger er na afloop niet teveel woorden over kwijt. "Het gaat nog niet zoals ik wil." Maar het is duidelijk dat Otten nog steeds niet honderd procent fit is na zijn zware knieblessure. Op 22 april 2007 scheurde hij in het uitduel tegen Feyenoord zijn kruisband. Dertien maanden stond hij aan de kant. Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen tegen De Graafschap stond hij echter weer in de basis, bracht hij de volledige negentig minuten tot een goed eind en scoorde hij zelfs de 2-0 na een lange rush. Maar de kruisband blijft voor irritaties zorgen. "Ik moet er binnenkort toch maar eens naar laten kijken."

Update: via de collega’s van Forzanec.nl laat Otten weten dat het helemaal geen probleem met de kruisband betreft. Wat het probleem wel is, is niet geheel duidelijk, maar de verwachting is dat het herstel vanzelf en vrij spoedig zal volgen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan