Jong NEC speelt gelijk

Jong NEC heeft vanavond met 3-3 gelijk gespeelt tegen de bezoekers uit Waalwijk, jong RKC. Het eerste doelpunt werd net voor rust gemaakt door Mitchell Burgzorg. Kort na rust werd het al snel gelijk, 1-1. Door een vrije trap in de 65e minuut komt NEC weer op voorsprong. Doelpuntenmaker Rutger Worm. In de 75ste en 76ste minuut is er gescoord door RKC. De 2-2 kwam ook door een vrije trap en kort daarna stond Baart te ver uit zijn goal en werd de 2-3 over Baart heen gelobd. Hij maakt zijn faam als pinchhitter weer waar, Patrick Pothuizen maakt in de 88ste minuut weer gelijk na een schitterend doelpunt.

Opstelling NEC: Baart; Burgzorg, Pothuizen, Klare, Goderie; Kivuvu, Worm, v/d Boogaart; Janssen, John, Tshibamba.