Gras van de buren: Trommelverbod

Bij NEC weten ze intussen wel wat het inhoud als je een enquête onder je eigen supporters houdt. Vele boze mailtjes waren het gevolg op de vraag of een gedeelte van de Goffertribune ongenummerd zitten moest worden. Het plan vloog al snel de prullenbak in. Maar niet alleen bij NEC is een enquête een bekend verschijnsel. Bij NAC weten ze daar ook over mee te praten, al was deze enquête vele malen kleiner dan die bij NEC. Op de site van De Gelderlander vonden we het onderstaande bericht.

Supporters van bezoekende clubs mogen in het stadion van NAC voortaan geen trommels meer meenemen. Fans van NAC hebben bij de club aangegeven zich te ergeren aan het lawaai. NAC had al het beleid dat trommels alleen werden toegestaan als er minstens 200 supporters met de tegenpartij zouden meereizen. De Bredase eredivisieclub heeft een enquête gehouden onder de eigen aanhang en de club had vooraf de uitslag daarvan als bindend verklaard. Van de 212 supporters gaven er maar liefst 148 aan het eens te zijn met een trommelverbod. Vijftien NAC-fans hadden geen mening en 49 ondervraagden betreuren het verbieden van de slaginstrumenten.

De genomen beslissing gaat natuurlijk nergens over. Blijkbaar hebben de thuisfans tegenwoordig meer melk in de pap te brokkelen inzake het uitvak. Ik heb dan ook nog wel een wensenlijsten. Met stip bovenaan: Geen geel-zwart in het uitvak! Nee uitwedstrijden, …daar ga ik allang niet meer heen.

Jef

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan