Gras van de Buren: Shirtreclame niet welkom

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Den-Haag.

Clubshirts en shirtreclame, het is iets wat vaak niet samen gaat. Zo hebben wij slechte ervaringen met de geel-zwarte wesp van CSS en de blauwe achtergrond van JIBA. Nu zijn ook de ADO-supporters witheet. Na een tijdje met een blauw vak op het shirt gelopen te hebben moeten ze het nu doen met een rood-wit vak op hun shirt. Iets wat de ADO-supporters niet kunnen waarderen. De onderstaande brief komt van de supportersvereniging van ADO.

Beste supporters van ADO Den Haag,

In de media is afgelopen week het nieuwe shirt van ADO Den Haag gepresenteerd. Na een aantal seizoenen met een blauw vak te hebben gelopen, is het helaas nog erger geworden op het ‘ow zo mooie groen-geel’ is nu een rood met wit vlak aangebracht.
Aaangezien 99.9% van de ADO/FC Den Haag supporters niet te spreken is over deze kleurencombinatie, zijn wij als supportersvertegenwoordiging in de pen geklommen.

Wij hebben Fit for Free een brief gestuurd. Helaas vertelden zij dat ze voor ons niks meer kunnen doen dit seizoen. Uiteraard laten wij het hier niet bij zitten. We zijn erg blij dat Fit for Free shirtsponsor is geworden van ADO Den Haag, maar met zulke kleuren zullen wij in Nederland voor schut lopen. Daarom starten wij een petitie die wij door zullen sturen naar Fit for Free en ADO Den Haag.

Mocht deze petitie niets helpen, dan roepen wij iedereen op om het shirt in de schappen te laten liggen en je níet in te schrijven bij de vestiging van Fit for Free die in het ADO Den Haag stadion zal worden geopend. Wij hopen uiteraard niet dat het zover komt en dat we er samen met de club en Fit for Free uitkomen.

Met vriendelijke groet,

Supportersvereniging ADO

Mocht je de petitie willen tekenen ga dan naar Fit for free welkom, rood wit ontwerp niet !!!!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan